25/11/15

Με την Αφροδίτη Μάνου στο "Ρυθμός Stage"


Η Αφροδίτη Μάνου ανήκει σ' ένα σπάνιο είδος καλλιτέχνη, που συνδυάζει την αμεσότητα και την ειλικρίνεια με το πάθος, το λυρισμό και το δυναμισμό στην ερμηνεία των τραγουδιών, την εφευρετικότητα και την απλότητα με τη διεισδυτική κοινωνική ματιά στη στιχουργική της, την ευφυία και το ένστικτο με τα βαθιά αφομοιωμένα και άκρως "ελληνικά" ακούσματα στις μουσικές της συνθέσεις. Υπάρχει, όμως, κι ένα στοιχείο που δικαιολογεί απόλυτα το χαρακτηρισμό "σπάνιο είδος": το γεγονός ότι η εικόνα που βγαίνει μέσ' από τη δουλειά της ταυτίζεται με την αληθινή της εικόνα, με την προσωπικότητά της, κάτι που εγώ τουλάχιστον είναι ζήτημα αν έχω συναντήσει δύο-τρεις φορές στη μέχρι τώρα επαγγελματική μου ζωή, σ' αυτό το χώρο τον οποίο δυστυχώς συχνά διεκδικούν "ταλαντούχοι" νάρκισσοι, ατομικιστές, τυχοδιώκτες και φιλοχρήματοι "καριερίστες".

Γι' αυτό και η συγκίνησή μου που θα βρεθώ μαζί της πάνω στη σκηνή είναι πολύ πολύ μεγάλη. Η Αφροδίτη είναι μια ανεκτίμητη φίλη και θέλω να την ευχαριστήσω από καρδιάς για την πρώτη μουσική μας συνεργασία!

Όπως έχετε διαπιστώσει, η Αφροδίτη Μάνου είναι από τους πιο “ακριβοθώρητους” καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Οι εμφανίσεις της είναι λιγοστές και μετρημένες. Έτσι, ο “Ρυθμός Stage”, το γνωστό στέκι του καλού ελληνικού τραγουδιού, με χαρά θα την φιλοξενήσει σε δύο από τις σπάνιες εμφανίσεις της, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Με τα άπαντα των τραγουδιών της στη βαλίτσα μιας διαδρομής 30+1 χρόνων της τραγουδοποιΐας της, αλλά και με τραγούδια που έγραψε για το θέατρο και τον κινηματογράφο από το ‘84 μέχρι σήμερα, καθώς και τραγούδια που προέκυψαν από τις συνεργασίες της με άλλους σπουδαίους τραγουδοποιούς. Με μια νεανική πενταμελή ορχήστρα που έχει επικεφαλής τον πιανίστα και πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδοποιό Σπύρο Λούκο.

Σε μια εμφάνιση έκπληξη -λέει το δελτίο τύπου που σας αντιγράφω!- ο τραγουδοποιός Σταύρος Παπασταύρου, τραγουδά Αφροδίτη Μάνου κι άλλα απρόβλεπτα τραγούδια.

“30+1 Χρόνια Νυχτερινή Εκπομπή”... Με τα διαχρονικά τραγούδια και τη σημαντική ερμηνεία της Αφροδίτης Μάνου!


Μαζί της:
Ενορχήστρωση/πλήκτρα: Σπύρος Λούκος
Τύμπανα:Τάσος Λούκος
Κιθάρες: Χρήστος Ζαντιώτης
Μπάσο: Ευριπίδης Διονυσιάδης
Ακκορντεόν/Μπαγιάν: Μαρία Δελή


Ώρα έναρξης: 22.30
Είσοδος στο μπαρ: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Inline image 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου